Blograzzi Yayında ..!

Yazar : İdris Cin Tarih : Cumartesi, Haziran 02, 2007 | Fikrinizi Paylaşın! :)
Kategori(ler) : , ,

Herkese Merhabalar,

İlgiyle takip ettiğimiz bloglardan birisi olan Webrazzi'nin sahibi Arda Kutsal, yeni bir girişimi ile karşımızda: Blograzzi.

31 Mayıs Perşembe günü Beta sürümüyle yayın hayatına başladığını kendi bloğunda ki ilk yazısı ile duyuran Blograzzi, kendini "kaliteli ve ilgi alanına uygun içeriğe zaman kaybetmeden ulaşmak isteyen Türk internet kullanıcısı için faydalı bir araç olması adına geliştirilmiş bir servis" olarak tanımlıyor Hakkımızda sayfasında. Yine aynı sayfada Blograzzi'nin çalışma mantığı hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Webrazzi'den zihnimize yerleşen "razzi" nin blog kelimesiyle birleşmesiyle oluşan "Blograzzi" ismi ilk duyduğumda hiçte yabancı gelmedi kulağıma. Bu yönüyle de başarılı bir isim seçilmiş. Tebrikler...


Arayüzünü oldukça sade ve işlevsel bulduğum Blograzzi, sahip olduğu "istatistiklere ve kullanıcı beğenilerine bağlı puanlama sistemi" ile ülkemizdeki diğer blog indexlerinden başaryıla ayrılıyor.


Sahip olduğu bir diğer işlev olan "blog karşılaştırma" işlevi ise hakakten güzel düşünülmüş faydalı bir araç niteliğinde.


İnternet üzerindeki hamlelerini merakla takip ettiğim Arda Kutsal; Webrazzi ve Webrazzi Forum hamlelerinden sonra Blograzzi hamlesiyle de gerekli ilgiyi başarıyla göreceğe benziyor. Öyle ki, servisin yayına başlamasının 3. günü itibariyle şimdiden sisteme 650 nin üzerinde seçkin blog eklenmiş bile. Bu da servisin ilerleyen zamanlardaki muhtemel popüleritesi hakkında sanırım yeterli ipuçlarını veriyor bize. Siz ne dersiniz?


Bir sonraki yazımda tekrar görüşene dek kendinize çok ama çok iyi davranın ve yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin.

Tekrar paylaşmak üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder